The estate and restaurant “Zlatni klas” Otrovanec

klatni-klas

Hotel Divino

divino1

Family farm Ruža Fabičić- excursion site - rooms

fabcic2

HOSTEL ''LUKA''

pocetna_prenociste_luka

Homestead Profuntar

profuntar

HOTEL “DIVINO”

NASLOVNA

Gajeva 130, 33 405 Pitomača

Telefon: +385-33-801-656 Fax: +385-33-801-656

info@hotel-divino.hr

Hotel Divino smješten je na samom ulazu u Pitomaču na magistralnoj cesti iz smjera Virovitice.

Ugostiteljski objekt raspolaže sa ukupno 39 kreveta u 20 smještajnih jedinica i to sa 4 jednokrevetne, 13 dvokrevetnih i 3 trokrevetne sobe.

Od ugostiteljskih sadržaja za pripremu i usluživanje jela, pića i napitaka nalaze se restoran sa blagovaonicom kapaciteta do 300 konzumnih mjesta u unutranjem dijelu i do 200 konzumnih mjesta u vanjskom dijelu (teras) te točionik (vinobar) kapaciteta do 45 konzumnih mjesta u unutarnjem dijelu i do 35 kozumnih mjesta u vanjskom dijelu (terasi).

Osim navedenih sadržaja, uz noćenje, možete slaviti najvažniji dan u svom životu, vjenčanje, ali i ostale bitne događaje, poput krštenja, godišnjica braka ili rođendane. Također postoji mogućnost organizacija poslovnih sastanaka.

Detaljnije: http://hotel-divino.hr/

OPG RUŽA FABČIĆ – IZLETIŠTE – SOBE

fabcic2

Adresa: Križnica 27, 33 405 Pitomača
Tel: +385 33 801 939
web: www.dravskaiza.com.hr
e-mail: dravskaizakriznica00@gmail.com

Imanje i restoran “Zlatni klas” Otrovanec

klatni-klas

Otrovanec 228,

33 405 Pitomača

Tel: +385 33 714 114

Fax: +385 33 800 903

Mob 1: +385 98 902 8208

Mob 2: +385 98 196 0643

E-pošta: zlatni.klas.otrovanec@vt.t-com.hr

Web: www.zlatni-klas.hr

Vlasnik: Bernard Tkalčec

O imanju

Imanje Zlatni klas idealno je odredište za jednodnevne izlete i nastavu u prirodi predškolske djece i mladih osnovaca. U okruženju idiličnog seoskog dvorišta domaćini će vas upoznati sa starim običajima poput mljevenja žita na ručnom žrvnju, tkanjem na tkalačkom stanu, pečenjem kruha u staroj krušnoj peći ili tesanjem drva. U dvorištu djecu očekuje kućica na drvetu, stari auto, ljuljačke, stolni tenis, prostrana livada i veliki voćnjak za igru i trčanje, te romantično jezerce – ribnjak. Ergela od desetak rasnih konja pruža vam užitak vožnje u kočiji i škole jahanja. Imanje je ograđeno i potpuno sigurno za bezbrižan boravak i zabavu grupa do 2OO djece u pratnji odgajatelja.

Restoran Zlatni klas nudi bogat jelovnik biranih domaćih specijaliteta, a posebnost ponude je zanimljiv izbor vegetarijanskih jela. Iskoristite priliku da kušate izvornu, zdravu hranu pripremljenu po tradicijskim receptima naših baka. Osobito su omiljene tople pogače iz krušne peći, zapečene palačinke i štrukli. Mladi uživaju u izvrsnim pizzama i voćnim kupovima, a ljubitelji dobre kapljice imaju priliku kušati najbolja vina iz obližnjih bilogorskih vinograda i podruma. Restoranski dio obuhvaća prostranu salu s plesnim podijem, razglasom i disco-rasvjetom za velike proslave, vjenčanja, plesne večeri, predavanja i seminare do 300 uzvanika, kafe-bar sa separeima i intimnu salu za ručavanje za 40 osoba.Cijeli restoranski prostor odiše ugođajem tradicijske gradnje masivnim drvenim gredama, s vrijednom etnografskom zbirkom restauriranih starih predmeta iz seoskog domaćinstva. Iz Zlatnog klasa možete poći na upoznavanje turističkih zanimljivosti pitomačkog kraja.

Preporučamo razgledanje Križnice i rijeke Drave, obilazak vinograda na padinama Bilogore, posjet spomen-muzeju u rodnoj kući pjesnika Petra Preradovića u Grabrovnici ili vožnju kočijom kroz središte Pitomače. Restoran i izletište Zlatni klas uspješno posluje već punih 25 godina, od daleke 1977. godine kada su naši domaćini Maca i Branko Tkalčec krenuli u ostvarenje životnog sna o vrhunskom restoranu u malenom mjestu Otrovanec. Uskoro stiču ugled koji im dovodi goste iz svih krajeva Hrvatske, od mladeži koja je ludovala na već legendarnim plesnim i disko večerima do uvaženih delegacija iz svijeta politike, gospodarstva, sporta i estrade. Prateći moderne trendove u turističkoj ponudi Zlatni klas danas prerasta u ogledno imanje seoskog turizma, nudeći povratak izvornim vrijednostima prirode, zdravu domaću hranu, druženje sa životinjama i prijateljsku dobrodošlicu.

PRENOĆIŠTE “LUKA”

pocetna_prenociste_luka

Adresa: Ljudevita Gaja 34
33 405 Pitomača
mob. 098/518-322
e-mail: info@plastenici-dh.com
web: www.sobepitomaca.com

SELJAČKO DOMAĆINSTVO PROFUNTAR

profuntar

 

Ruralna kuća za odmor u seljačkom domaćinstvu

Adresa: Šašnato Polje 3, Pitomača

Vlasnik: Krunoslav Profuntar

“Seljačko domaćinstvo Profuntar” registrirano je za pružanje ugostiteljskih usluga u seljačkom domaćinstvu. Nudi najam ruralne kuće za odmor koja se sastoji od dvije prostorije za spavanje ukupno 4 osobe, dvije kupaonice, predprostora, hodnika, dnevnog boravka (mogućnost dodatnih ležajeva), prostora za pripremu jela i blagavaonice te natkrivene terase sveukupne površine 110 m2. Mogućnost iznajmljivanja samo soba po dogovoru.

Kuća je smještena u lovištu Banov brod na čijem području su glavne vrste divljači jelen obični, srna obična, svinja divlja, zec obični i fazan – gnjetlovi.

Kontakt:

tel. 091/5122-263

e-mail: sukala3@gmail.com