Skip to content
Početna stranica » Održana druga radionica u sklopu projekta „Edukacija za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam“

Održana druga radionica u sklopu projekta „Edukacija za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam“

U subotu, 27. listopada 2018. godine u restoranu „Zlatni klas“ u Otrovancu s početkom u 13,00 sati održana je druga radionica u sklopu projekta „Edukacija za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam“.

Tema radionice je bila „Storytelling i manifestacije kao prilika za razvoj novih destinacijskih proizvoda“. Prof. dr. sc Romana Lekić podijelila je predavanje u dva dijela u kojima su polaznici interaktivno sudjelovali.

U ovoj radionici obradili su se mogućnosti razvoja novih sadržaja vezanih uz postojeće manifestacije ali i kroz osmišljavanje novih manifestacija.“ Manifestacija, kao i proizvod, ima svoj životni ciklus koji se sastoji od rasta, stagnacije i pada. Važno je prepoznati faze, posebno stagnacije i uvesti nove elemente. To ujedno znači da svaka manifestacija zahtijeva kontinuirano inoviranje i ulaganje“ naglasila je prof. dr. sc Romana Lekić.

Nositelj prijekta je Turistička zajednica općine Pitomača, a patrneri u projektu su Hotel Divino, OPG Ruža Fabčić, Restoran Zlatni klas Otrovanec te Općina Pitomača, a projekt je sufinanciran od strane Hrvatske Turističke zajednice.

Slijedeća radionica držati će se u subotu,03. studenoga  2018. godine s početkom u 13,00 sati u restoranu „Zlatni klas“ Otrovanec.

Skip to content